Inget Herrlag i "Sexan" 2022

I mitten av December tog vi ett tråkigt beslut. Kinnarp-Slutarps IF kommer inte vara representerade i en A-lagsserie kommande säsong. 

Tyvärr hamnade vi i en prekär situation efter säsongen som gjorde att vi i slutändan inte såg någon möjlighet att bedriva den typen av verksamhet som vi önskar.

2021 startade annars lovande med ett högt träningdeltagande under vårsäsongen. Laget bärgade ett antal segrar men nådde inte upp riktigt till samma nivå som 2020 då laget tog en stark tredjeplats i Ulricehamnssexan.

Under hösten minskade träningsnärvaron i laget. Givetvis inte optimalt men det vi tolkade som en tillfällig dipp visade sig vara något helt annat. Spelarinventeringen efter säsongen visade att endast ett fåtal var redo att satsa vidare 2022.

Som en följd av osäkerheten i truppen så lyckades vi aldrig säkra tränarlösning. Och utan tränare blev det svårt att utöka spelartruppen. Det blev ett ”Moment 22”-läge vi aldrig tog oss ur. När övergångsfönstret närmade sig var vår dödsdom sedan länge undertecknad.

Vi har befunnit oss långt ner i fotbollens näringskedja under många år och var givetvis införstådda med vart den långsiktiga trenden pekade. Slutet kom dock snabbt, brutalt och lite överraskande, ska vi väl erkänna.

”Fotbollsgruppen” slickar såren och vänder blad. Vår ambition är att hitta lite goa profiler som är redo att på en lagom nivå representera klubben i en reservserie 2022. Det blir inte som förut, men det blir något annat och vi hoppas kunna hålla traditionen i liv. Att vi lyckas är långt ifrån givet, men en sak är säkert; Vi ska göra ett riktigt gott försök för att det i någon form ska spelas herrfotboll i Kinnarp-Slutarp 2022.

Vi avslutar med att önska de spelarna som kör vidare i andra klubbar lycka till. Och vi riktar ett stort och varmt tack till Henrik Holmlind och John Sahlén som på ett förtjänstfullt sätt tränade laget de sista tre åren.

Forza KSIF! 

”Fotbollsgruppen” (Albin W, Marcus, Lenny, Johan W, Mats)


2022-01-13 22:23:38
(Artikeln är läst 520 gånger)


Namn:
Ort: 
Epost:


   

Adress Adress

Tångavallen 52172 Slutarp

Telefon

Kinnemo 0515-33405 Tångavallen 0515-33274 Kinnarps-Hallen 0515-33666

Följ oss

Facebook
Twitter